Fantasy Island

0



Του Αντώνη Πανούτσου 

Η ερώτηση του Γεωργιάδη ήταν εντυπωσιακά απλή και θεμιτή: «Θα μπορούσα να ξέρω το σχέδιο πτήσης, τους ενδιάμεσους σταθμούς και τους επιβαίνοντες στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο από τις 27/1/17 έως τις 30/1/17 ;». Ό,τι πιο συμβατό στον ρόλο της αντιπολίτευσης να ελέγχει την κυβέρνηση. Το Μαξίμου έπαθε το επάρατο πορνιόκο.

Με non paper αναφέρθηκε στο «βαρύ πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές, δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ούτε στο σπίτι του, πόσο μάλλον στο εξωτερικό» για να καταλάβουμε τι τραβάει ο άνθρωπος. Ευτυχώς με λαμπρά αποτελέσματα. Μετά στον Μιχάλη Καλογήρου και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που συνόδευαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, χωρίς να διευκρινίζει αν ήταν μόνο αυτοί. Μετά στο ότι η Ελληνική Πρεσβεία όσο και η Γαλλική Κυβέρνηση ήταν ενήμερες για την επίσκεψη. Δίνοντας τέλος στις υπόνοιες ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το Παρίσι όπως ο καλός χαλίφης Χαρούν Αλ Ρασίντ γύριζε στο παζάρι της Βαγδάτης.

Στην συνέχεια το non paper αναφέρεται στα πρόσωπα που συνάντησε ο Τσίπρας τον «Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες». Ενημέρωσε για το τι έκανε την 1η Φεβρουαρίου (πήγε στην Σερβία) στις 2 Φεβρουαρίου (μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής). Επισήμανε ότι αυτή η μεγαλειώδης εμφάνιση στην Βουλή οδήγησε «τα πανικόβλητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατασκευάζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης τη μια μέρα και να διακινούν ανυπόστατες ειδήσεις και ψεύδη την επόμενη». Και έκλεισε με σουρεαλιστικό ότι στην αντιπολίτευση «θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του Πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά» καυτηριάζοντας την στάση του Άδωνι Γεωργιάδη να μην αναφερθεί στα παιδιά του πρωθυπουργού. Καταστρέφοντας την τελευταία παράγραφο του non paper που θα καυτηρίαζε την στάση του Γεωργιάδη να τα αναφέρει.

Ο Αλέξης Τσίπρας ποτέ δεν αισθάνθηκε άνετα στον ρόλο του πρωθυπουργού. Δεν κατάλαβε ότι αλήθεια ή ψέματα όταν ο πρωθυπουργός συναντάει τον πρόεδρο της L’ Oreal στην ανακοίνωση μπαίνει το όνομα του προέδρου, ότι οι επενδύσεις δεν είναι απλά μεγάλες, (με το συμπάθιο) και οι επενδυτικοί παράγοντες πολλοί. Για την ακρίβεια δεν καταλαβαίνει ότι ο πρωθυπουργός μια χώρας δεν ταξιδεύει επί τούτου για να επισκεφθεί τον πρόεδρο μιας εταιρίας στο γραφείο του δευτέρου. Ακόμα πιθανότερο τον υπεύθυνο του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της L’ Oreal. Tον ελληνογάλλο Alexis Perakis, που όλο και κάποια ελληνικά θα ξέρει για να αισθανθεί άνετα, ο ταλαιπωρημένος από τις ξένες γλώσσες, πρωθυπουργός.

Από λόγο, εμφάνιση και συμπεριφορά από την στιγμή που μπήκαν στην κυβέρνηση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριφέρθηκαν σαν guests στο Fantasy Island. Με τα ταξίδια στην Νέα Υόρκη, την Κούβα και το Παρίσι, ζουν την φαντασία τους όσο κρατάει το σόου. Μέχρι ο Mr. Roarke και ο νάνος Tattoo, να τους αποχαιρετήσουν. Και να επιστρέψουν στην κανονική ζωή, την αντιπολίτευση. Για να σταματήσουν να βασανίζουν και να βασανίζονται.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Fantasy Island"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator