Στο αρχείο άρον- άρον η δικογραφία για την επιβολή των capital controls!

0Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για την επιβολή των capital controls με απόφαση των αρμοδίων εισαγγελικών πηγών (εισαγγελία Εφετών).

Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης έγινε έπειτα από έρευνα  ενός περίπου έτους από την εισαγγελία Πρωτοδικών και σύμφωνα με δικαστικές πηγές η δικογραφία αρχειοθετείται καθώς δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σημειώνεται, πως αφορμή για την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας αποτέλεσαν αναφορές πολιτών, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι η επιβολή capital controls, τον Ιούλιο του 2015 είχε, μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα να περιέλθουν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να μην μπορούν να καλύψουν ακόμα και βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργήθηκε με άκρα μυστικότητα, εξετάστηκαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και οικονομολόγοι και συγκεντρώθηκαν έγγραφα από τις αρμόδιες αρχές.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας ερεύνησε εάν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων ελήφθησαν εξ ανάγκης ή μπορούσαν να αποτραπούν με άλλη λύση. Ωστόσο, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν προέκυψαν ενδείξεις για τέλεση αξιόποινης πράξης.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο αρχείο άρον- άρον η δικογραφία για την επιβολή των capital controls!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator