Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ που «γκρεμίζει» την υποκρισία Τσίπρα, που έβγαζε λόγους για διαφθορά και διαπλοκή!

0



Με ένα βίντεο-απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και τη συνεδρίαση στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, το ΠΑΣΟΚ «καρφώνει» τον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για υποκρισία.

«Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, δημοσιεύοντας το βίντεο στο facebook.

Στο βίντεο υπάρχει απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή και ο κ. Τσίπρας αναφέρει τη φράση για «υποκριτές Φαρισαίους», ενώ παράλληλα στο βίντεο υπάρχει απόσπασμα από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και κομμάτων, όπου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος ρωτάει τον εκπρόσωπο της ΑΥΓΗΣ για το αν υπήρξε παρέμβαση πολιτικών προσώπων για να δανειοδοτηθεί η εταιρεία από τις τράπεζες, με τον ίδιο να παραδέχεται πως για το δάνειο του 1,2 εκατ. ευρώ είχαν ζητήσει να στηριχθεί το αίτημα δανειοδότησης από την τότε ηγεσία του Συνασπισμού.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ που «γκρεμίζει» την υποκρισία Τσίπρα, που έβγαζε λόγους για διαφθορά και διαπλοκή!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator