ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ

0


-Μάρτιο του 2017 ολοκληρώνεται το έργο της «Ολυμπίας Οδού» και αποδίδεται στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος «Κόρινθος – Πάτρα». Τέλος του 2017 ολοκληρώνεται η σιδηροδρομική γραμμή μέχρι το Αίγιο.

Αυτό τόνισε εμφαντικά στις δηλώσεις του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη, τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Δουκάκη και Θάνο Βούρδα αντίστοιχα, περιόδευσε στα έργα του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου έως το Αίγιο.

Πραγματοποιήθηκαν:

-Επιθεώρηση εξέλιξης σιδηροδρομικού έργου Κιάτο - Ροδοδάφνη στη σήραγγα Μελισσίου

-Επίσκεψη στον υπό κατασκευή σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου και σύσκεψη με τους Βουλευτές Κορινθίας Μαρία Θελερίτη και Γιώργο Ψυχογιό, τη Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, τους Δημάρχους Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικόπουλο, Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο, τον Δ/νοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη, τον Πρόεδρο και τον Δ/νοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Δουκάκη και Θάνο Βούρδα αντίστοιχα, καθώς και Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Υπουργείου

-Επιθεώρηση προόδου εργασιών της Ολυμπίας Οδού στις σήραγγες Παναγοπούλας

-Επίσκεψη στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και συνάντηση με τον πρόεδρο Βασίλη Αϊβαλή και τη Διοικούσα Επιτροπή

-Επίσκεψη στο λιμάνι της Πάτρας και σύσκεψη με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκο Κοντοέ και στελέχη του Οργανισμού

-Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τους συνεργάτες του για την έλευση του τρένου στην Πάτρα και

-Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τους Αντιπεριφερειάρχες για ζητήματα των δημοσίων υποδομών της Περιφέρειας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator