ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

0Ανεξέλεγκτη φαγούρα έχει πέσει σε όλη την πόλη καθώς πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η αιτία που η μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κορίνθου και του Βορείου ημισφαιρίου του πλανήτη δεν παραβρέθηκε στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου της Κορίνθου.
Επιστήμονες ειδικευμένοι στο ενοχλητικό σύμπτωμα της φαγούρας στη βουβωνική χώρα καταφθάνουν στην πόλη.
Για ότι νεώτερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.)
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator