Η απάντηση του Άδωνη στον Πετρόπουλο της "Αυγή" που γκρέμισε το διαδίκτυο !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στο Action24 χθες βράδυ:

Πετρόπουλος (Διευθυντής "Αυγή"): "Έχετε αναρωτηθεί κε Άδωνη Γεωργιάδη αν μπορεί να είστε η αιτία για να χάσει η ΝΔ τις εκλογές επειδή ο τρόπος σας διώχνει κόσμο από το κόμμα;"

Άδωνης: "Πήρα 19.000 ψήφους το 2012 και 73.000 το 2015. Εσείς κε Πετρόπουλε έχετε αναρωτηθεί μήπως είστε η αιτία που πουλάει η Αυγή μόνο 1000 φύλλα την ημέρα;" !!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απάντηση του Άδωνη στον Πετρόπουλο της "Αυγή" που γκρέμισε το διαδίκτυο !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator