Νέο θρίλερ με δυο τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο

0



Περιπλέκεται επικίνδυνα η υπόθεση με τους δύο Τούρκους στρατιώτες που παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές στην Ορεστιάδα,..
καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece παραδέχθηκαν πως ανήκαν και οι δύο στην ομάδα των επίδοξων δολοφόνων του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο με τα πόδια και εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας μαζί με τον δικηγόρο τους και δήλωσαν τα στοιχεία τους.

Εκεί οι δύο χαμηλόβαθμοι στρατιώτες του τουρκικού στρατού παραδέχθηκαν πως είναι Τούρκοι στρατιώτες και πως ανήκουν σε εκείνη την ομάδα των 47 Τούρκων κομάντος που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece.

Αμέσως μετά από αυτή την παραδοχή οι ελληνικές αρχές έκαναν έρευνα σε βάση δεδομένων προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζονται οι συγκεκριμένοι Τούρκοι στρατιώτες.

Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν τον επίσημο κατάλογο της Τουρκίας που ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία τους, τα ονόματά τους, αλλά και οι φωτογραφίες των επίδοξων δολοφόνων του Ερντογάν τη δραματική νύχτα του πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι δύο Τούρκοι στρατιώτες έχουν ήδη ζητήσει άσυλο από τις ελληνικές αρχές, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία της αλληλογραφίας με την Τουρκία προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό συμβάν μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην επιτρέψει τελικά την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία, γεγονός που είχε προκαλέσει τη σκληρή απάντηση των Τούρκων.

Αυτή η περίπτωση κρίνεται ακόμα πιο σοβαρή, καθώς οι δύο συγκεκριμένοι Τούρκοι αξιωματικοί παραδέχθηκαν πως ανήκαν στην ομάδα των επίδοξων δολοφόνων του Ερντογάν.

Φυσικά αυτό το νέο περιστατικό δεν βοηθά καθόλου με τους Τούρκους ήδη να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί με συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου, ενω στο παιχνίδι αυτό έχουν μπει και τα τουρκικά μέσα, τα οποία καθημερινά διαφημίζουν δήθεν προκλήσεις των Τούρκων γύρω από την περιοχή των Ιμίων.

Πηγή - CNN Greece.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο θρίλερ με δυο τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator