Μπλέξαμε άσχημα… με συνειδητούς ψεύτες!

0Αφού για μιαν ακόμα φορά διέπρεψε ο πρωθυπουργός με τα ψέματα του έτρεξαν κι οι υπουργοί Παππάς, Τζανακόπουλος, Σταθάκης, Σπίρτζης να ανακοινώσουν με χαρά πως «τέλειωσε η λιτότητα».

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Το θέμα ξεφεύγει από τα παραδοσιακά πολιτικά πλαίσια. Πρόκειται για ανθρώπους που απλά δεν μπορούν να αρθούν ούτε κατά διάνοια στο ύψος των περιστάσεων. Με ποιον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί ένας σημαντικός κυβερνητικός παράγοντας, όπως ο Δραγασάκης, που εκστομίζει ανοησίες περί ιδεολογικού πολέμου ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ΔΝΤ ή ο κολλητός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυρίτσης, που κοροϊδεύει «δεν θα φορολογήσουμε τους φτωχούς όπως λέει η νεοφιλελεύθερη πολιτική»;

Μπλέξαμε άσχημα! Έχουμε να κάνουμε με κυνικούς ψεύτες. Η αλήθεια είναι ότι τα νέα μέτρα για το αφορολόγητο και τις συντάξεις είναι σίγουρα, συμφωνήθηκαν και θα ψηφιστούν τώρα. Τα άλλα, τα λεγόμενα «αντίμετρα», που χωρίς τσίπα ξεκίνησε να προπαγανδίζει και η νεαρά κυρία Αχτσιόγλου, είναι στη θεωρία: Το 2019 και αν τότε έχει επιτευχθεί περίσσευμα πάνω από αυτό που έχει υπολογιστεί…. Τότε που δεν ξέρουμε και ποιος θα ζει… σύμφωνα με τον Ζουράρη!

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα, προγραμματικά και μελετημένα ως το πλέον επικίνδυνο σύμπτωμα της διαχείρισης της κρίσης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι μόνο η οικονομική κατάρρευση, η κοινωνική διάλυση, ο εμετικός λαϊκισμός, η κακότητα… Σ’ όλα αυτά ελλοχεύει η επικράτηση ενός γενικευμένου κοινωνικού παραλογισμού και η συνειδητή επιλογή της αλλαγής του πολιτεύματος μέσα από ολοκληρωτικές διαδικασίες, που αποβλέπουν στην κατάληψη της εξουσίας.

Κάνει λάθος η αντιπολίτευση που αντιμετωπίζει την κυβερνητική πολιτική  -που ασκείται με λογικές  γρουπούσκουλων- ως εκπορευόμενη από ένα κανονικό δημοκρατικό κόμμα, προσηλωμένο στις αρχές της δημοκρατίας…

Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που αποτελείται από ανθρώπους που επιδεικνύουν (ακόμη και σήμερα που η χώρα βουλιάζει) τον χειρότερο πολιτικό αμοραλισμό, προκειμένου να κρατηθούν στις καρέκλες τους. Προσπαθούν συνειδητά και μεθοδικά να διατηρήσουν την εξουσία και δεν τους νοιάζει τί θα συμβεί στους πολίτες… Με αυτή τη λογική οφείλει η αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, τώρα πριν είναι αργά…
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπλέξαμε άσχημα… με συνειδητούς ψεύτες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator