ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας

0ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαμε την Δευτερα 13/2/17 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, με αίτημα να παρθεί πολιτική απόφαση από το σώμα για ανανέωση της συμβασης μας, με βαση την νέα τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση και λύνει με σαφήνεια τον τρόπο που θα καλύπτεται η μισθοδοσία των συμβασιούχων.

Η Επιτροπή Αγώνα ενημέρωσε με ανοιχτή επιστολή προς κάθε Δημοτικό Σύμβουλο και κατέρριψε τα επιχειρήματα και τις προφάσεις της Δημοτικής Αρχής που αρνείται πεισματικά την ανανέωση των συμβάσεων.

Με την παρέμβασή μας, αποσπάσαμε τη δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου για νέα συνεδρίασή του αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη βούλη.

Σε σύσκεψη που ακολούθησε αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα μας με πολύμορφες κινήτοποιήσεις μέχρι την τελική δικαίωση.

Πρώτος σταθμός η συμμετοχή στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη στις 21 Φλεβάρη και ώρα 18:00 στα Περιβολάκια, ημέρα Πανελλαδικόυ Συλλαλητήριου.

Δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας

Κόρινθος 14/2/17
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator