«Άπαιχτο» σκηνικό σε ομιλία Μητσοτάκη με πιτσιρικά να τον συμπληρώνει! «Ποιόν κοροϊδεύουν;»- «Εμάς…» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ένα σπάνιο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη, όταν ένα μικρό παιδί απάντησε στο… ρητορικό ερώτημα του επικεφαλής της ΝΔ για το «ποιόν κοροϊδεύει ο Αλέξης Τσίπρας».

Σημειώνεται, πως ο αρχηγός της ΝΔ μετέβη στη Λέσβο για επίσημη επίσκεψη και το βράδυ είχε προγραμματισμένη ομιλία σε υποστηρικτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρών.

Από το βήμα, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης είπε κάποια στιγμή: «Μας κατηγορούσε ο κύριος Τσίπρας εμάς ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ, αλλά ξεχνάει ότι ο ίδιος κι ο κ. Τσακαλώτος με επιστολή τους την 23.06.2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Ποιόν κοροϊδεύουν επιτέλους φίλες και φίλοι;».

Κι εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα μικρό παιδί να απαντά αυθόρμητα: «Εμάς!».

Ο αρχηγός της ΝΔ… ενθουσιάστηκε με αυτή την απάντηση, ψάχνοντας στο κοινό τον «συνομιλητή» του και σχολιάζοντας: «Είναι αυτό που λένε πως από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άπαιχτο» σκηνικό σε ομιλία Μητσοτάκη με πιτσιρικά να τον συμπληρώνει! «Ποιόν κοροϊδεύουν;»- «Εμάς…» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator