Απίστευτο: Ο υπουργός Υγείας έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας με ομάδα αναρχικών που πραγματοποίησε κατάληψη στο υπουργείο Υγείας, αποκάλυψε μια παλιότερη υπογραφή του, σε κείμενο που ζητούσε την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στην “17 Νοέμβρη”.

Aπευθυνόμενος στους καταληψίες, που τον ρωτούσαν μεταξύ άλλων και για την περίπτωση του Σάββα Ξηρού, που συνεχίζει να κρατείται παρά την αναπηρία του, τους μιλά για την “προσωπική του άποψη”, αποκαλύπτοντας πως “εγώ έχω υπογράψει κείμενο όταν ήμουν συνδικαλιστής νοσοκομειακός γιατρός για την αποφυλάκιση του Ξηρού”.

Η αποκάλυψη γίνεται δεκτή με ένα ειρωνικό “μπράβο” και με ένα “τα στερνά τιμούν τα πρώτα” από τους συνομιλητές του, αλλά ο υπουργός τονίζει πως πρόκειται για “προσωπική” του “άποψη”.

Το απόσπασμα μπορείτε να ακούσετε από το 8:50 του βίντεο και έπειτα, στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο λογαριασμός της “Αναρχικής Ομοσπονδίας”.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Ο υπουργός Υγείας έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator