Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου κα Καλομοίρη

0Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλέξη Αλεξόπουλου με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου κα Δήμητρα Καλομοίρη.
Συζητήθηκαν διεξοδικά πολλά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου. Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε την Διοικήτρια ότι θα συνδράμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, εντάσσοντας ώριμα έργα που έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας στο νέο ΕΣΠΑ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:
«Στόχος μας είναι να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους συμπολίτες μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους. Γνωρίζω ότι και εσείς προσπαθείτε να λύνετε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου, είναι κοινή η  προσπάθεια και εμείς θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς όφελος των συμπολιτών μας». 
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου κα Καλομοίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator