Τι λένε οι άνθρωποι! Αυλωνίτου: «Να περικοπούν συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται» - ΒΙΝΤΕΟ

0«Να περικοπούν συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου προσθέτοντας ότι αυτό θα ισχύσει και μετά το 2019.

Τάδε έφη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι». Και όταν οι δημοσιογράφοι την πίεσαν ρωτώντας για τις περικοπές που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι, η κα Αυλωνίτου παραδέχθηκε ότι «εμείς κάναμε μια περικοπή στις κύριες και τις επικουρικές» υποστηρίζοντας την ίδια στιγμή ότι «επιστρέφει στον ασφαλισμένο καθώς τα χρήματα πάνε για την περίθαλψή του»

Υποστήριξε επίσης ότι το ΕΚΑΣ αντικαταστάθηκε με τον μποναμά Τσίπρα και ότι αυτό θα ξαναγίνει στο μέλλον.

Για μετά το 2019 είπε ότι θα υπάρξουν κάποια μέτρα επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική γραμμή ότι θα υπάρξουν και αντίμετρα προσθέτοντας ξανά ότι «δεν θα πειράξουμε τις συντάξεις και μετά το 2019, δεν θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

«Εμείς μπήκαμε στο ρινγκ της διαπραγμάτευσης και κερδίζουμε στα σημεία. Τα νοικοκυριά δεν θα επιβαρυνθούν. Εάν μειωθεί το αφορολόγητο και μειωθεί ο φορολογικός συντελεστής δεν θα μειωθεί το εισόδημα των πολιτών» συνέχισε τη ρητορική της η κυρία Αυλωνίτου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αναγκαίους συμβιβασμούς ενώ εμφανίστηκε σίγουρη ότι «την ποσοτική χαλάρωση θα την πάρουμε».

Επέμεινε ότι «για πρώτη φορά η χώρα κατάφερε με πολιτική απόφαση να κλείσει η αξιολόγηση».

Όσον αφορά τέλος τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα ελληνοτουρκικά είπε ότι «με καλύπτουν όσα είπε γιατί κάποτε πρέπει να απαντάμε».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι λένε οι άνθρωποι! Αυλωνίτου: «Να περικοπούν συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator