Ο μοναδικός στη ΝΔ που κάνει αντιπολίτευση

0



Μπορεί κανείς να κατηγορήσει για χίλια πράγματα τον Άδωνι Γεωργιάδη. Φωνακλά μπορεί να τον πει, εριστικό, πολλές φορές λαϊκιστή ή πολύ... δεξιό όπως θα έλεγαν διάφοροι κεντρώοι νεοφιλελέδες του Κυριάκου.

Όμως, δεν μπορεί κανείς να μην του αναγνωρίσει ότι είναι ο μοναδικός στη ΝΔ που κάνει αντιπολίτευση. Θες γιατί τον καλούν στα κανάλια διότι δίνει θεαματικότητα; Θες γιατί στη Βουλή όταν οι άλλοι Νεοδημοκράτες παθαίνουν αφωνία αυτός φωνάζει; Θες γιατί γνωρίζει τα θέματα και τα αναδεικνύει γιατί καταλαβαίνει τι πονάει τον ΣΥΡΙΖΑ; Ό,τι κι αν συμβαίνει ο Άδωνις τους τσακίζει τα κόκαλα. Το ίδιο έκανε και στη Βουλή όταν χαρακτήριζε τον Αλέξη Τσίπρα «κύριο Ρότσιλντ».

«Δεν θέλεις να μιλήσω κύριε Ρότσιλντ», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο οποίος έχει κάνει γαργάρα το μυστικό ραντεβού στο Παρίσι. Κι ακόμη πιο γαργάρα το έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος. Ούτε μια κουβέντα για τα ταξιδάκια του Τσίπρα; Ούτε μια κουβέντα γιατί συνάντησε τον... μασόνο, τον δολοφόνο της Ελλάδας, τον σκοτεινό τραπεζίτη και όλα τα άλλα κοσμητικά επίθετα που και ο ίδιος χρησιμοποιεί;

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν αλλά κανείς δεν απαντά στον Άδωνι. Τι συζήτησαν ο Τσίπρας με την επενδυτική τράπεζα και γιατί κάνουν ότι δεν ακούνε όταν κάποιος μιλά για τον Ρότσιλντ;

Στη σημερινή συζήτηση για τη διαφθορά για ακόμη μια φορά ο Τσίπρας έδειξε ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Καθόταν κι έτρωγε «ξύλο» από τον Γεωργιάδη αλλά δεν απαντούσε, δεν τολμούσε να πει τι έκανε στο Παρίσι; Το τελευταίο... ταγκό του;

Κάποτε, όμως, θα πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του αν και ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Και ο Άδωνις ας μείνει μόνος του να φωνάζει όταν οι περίεργοι «κεντρώοι» που έχουν μαζευτεί στη ΝΔ κάνουν ότι δεν βλέπουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μοναδικός στη ΝΔ που κάνει αντιπολίτευση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator