Απίστευτο επεισόδιο στην Βουλή με Τσακαλώτο-Βούτση: Τα όχι, όχι σε μένα-Τα απαράδεκτα δεν θα τα λέτε εδώ, εξηγηθήκαμε; - ΒΙΝΤΕΟ

0Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή, μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταξύ του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, ώστε να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος νωρίτερα ζήτησε εξηγήσεις για την περίφημη επιστολή, με την οποία ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι δεν έχουν υλοποιηθεί τα 2/3 των δεσμεύσεων έναντι των πιστωτών.

Όμως, ο κ. Βούτσης είχε ήδη δώσει τον λόγο στον πρωθυπουργό και, τηρώντας το «αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω», αρνήθηκε την παρέμβαση Τσακαλώτου.

«Όχι» φώναζεο κ. Τσακαλώτος, από τα βορεινά των βουλευτικών εδράνων. «Το όχι, όχι σε μένα» του απάντησε αυστηρά ο πρόεδρος.

«Αυτά είναι απαράδεκτα» συνέχισε έξαλλος ο ΥΠΟΙΚ.

«Τα απαράδεκτα και άλλα τέτοια δεν θα τα λέτε εδώ. Εξηγηθήκαμε» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της Βουλής.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο επεισόδιο στην Βουλή με Τσακαλώτο-Βούτση: Τα όχι, όχι σε μένα-Τα απαράδεκτα δεν θα τα λέτε εδώ, εξηγηθήκαμε; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator