ΕΝΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΔΩΣΗΣ

0Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας της ΝΔ, Χρήστος Κορδώσης μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να μαέψει την χαοτική κατάσταση που παρέλαβε και να ενώσει όλες τις τοπικές φυλές της ΝΔ.
Χθες στην πίτα παρέστησαν ήσυχα όλες οι αντιμαχόμενες τοπικές ομάδες και υποδέχθηκαν τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ.Χατζηδάκη.
Παράγοντες, παραγοντίσκοι, υποψήφιοι για υποψήφιοι βουλευτές αλλά και παραδοσιακά στελέχη του κόμματος ήταν στο θέατρο του δημαρχείου.
Ο Χρήστος Κορδώσης έδωσε και πάλι οντότητα στο κομματικό όργανο γιατί δεν το χρησιμοποιεί ο ίδιος για να αναδειχθεί και να μπεί σε κανέναν ψηφοδέλτιο.
Και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος και ανταποδίδει..!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΔΩΣΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator