Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

0Την Τετάρτη 1/2/2017 η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα του Θεάτρου του Δημαρχείου Κορίνθου. Η παρουσία του κόσμου πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Αυτό αναδεικνύει την επιθυμία των πολιτών να έρθει η διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και να απαλλαγούν από την θλιβερή εικόνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ Κο Κωστή Χατζηδάκη ,για την παρουσία του και την τοποθέτηση του, τον Βουλευτή μας Κο Χρήστο Δήμα ,τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Καλλίρη Πελοπίδα καθώς και τους πρώην Βουλευτές αλλά και πολιτευτές του Νομού μας και όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας. Κοινή δέσμευση όλων ,όπως διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας και αποτέλεσε το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, είναι : 'Ας φύγουμε από εγώ, να πάμε στο εμείς ,γιατί όλοι μαζί μπορούμε να επανασυγκροτήσουμε την Πατρίδα '

ΝΟ.Δ.Ε ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator