Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Δεν παίρνουμε 3.425 ευρώ, αλλά 3.045

0



Στην αντεπίθεση πέρασε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μετά τις καταγγελίες του γραμματέα της Κ.Ο του Ποταμιού Παναγιώτη Καρκατσούλη για τους μισθούς στη ΔΕΗ και τα «έξτρα» των συνδικαλιστών.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης έκανε λόγο για λάσπη, αμφισβήτησε και άφησε αιχμές για την την βράβευσή του κ. Καρκατσούλη ως καλύτερου υπαλλήλου.

«Ποια ήταν τα κριτήρια και ποια επιτροπή τον βράβευσε;» διερωτήθηκε.

Απαντώντας επί της ουσίας των καταγγελιών ο κ. Αδαμίδης είπε ότι ο μέσος μισθός στον όμιλο ΔΕΗ 3.045 ευρώ μικτές αποδοχές που σημαίνει καθαρά 1480 ευρώ.

Η σύνταξη ενός εργαζόμενου είναι 1400 ευρώ μετά από 35 χρόνια υπηρεσία.

«Δεν χρωστάμε σε κανέναν δεν πήραμε από κανέναν το βόδι. Δουλεύουμε 365 μέρες το χρόνο» είπε ο κ. Αδαμίδης και συνέχισε " Έχουμε μισθούς που αγγίζουν τα 2200 ευρώ καθαρά και μισθούς που μόλις αγγίζουν τα 600 ευρώ καθαρά».

Ο κ. Αδαμίδης πάντως παραδέχθηκε ότι τέσσερις άνθρωποι στη ΔΕΗ περιλαμβανομένου και του ιδίου - μαζί με τρεις προέδρους εργατικών κέντρων - δικαιώθηκαν δικαστικά και πήραν το 2015 τις προσαυξήσεις βάρδιας που τους είχαν κοπεί αυθαίρετα όπως είπε από τη διοίκηση της ΔΕΗ όταν εξελέγησαν.

«Δεκαοκτώ χιλιάδες εργαζόμενοι αποφάσισαν να τους εκπροσωπήσω όχι να μου κοπεί ο μισθός» είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μιλώντας στο ραδιόφωνο του SKAI.

thetoc
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Δεν παίρνουμε 3.425 ευρώ, αλλά 3.045"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator