Με τις Φατμέ θα μας χτυπήσεις Τσαβούσογλου; Για θυμήσου το «Κοπάνημα στο Μιναρέ» - ΒΙΝΤΕΟ

0




Μας Απειλεί με τις δυνατότητες των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων & ο Τούρκος ΥΠΕΞ ,αλλά καιρός είναι να του θυμίσουμε το κοπάνημα των F-16 σε Μιναρέ δίπλα απο το Προεδρικό Μέγαρο το 2010 …Τότε που η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας ήταν και στα πάνω της !

Αν ο Ερντογάν και η παρέα του πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τα Σύνορα με αυτές εδώ …Σίγουρα θα συμβεί νωρίτερα το Ποθούμενον για ρίξτε μια ματιά στο video και απολαύσετε το!

Η Τουρκική Πολεμική αεροπορία σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό του λαού και του Στρατού που δεν φαίνεται να είναι το υψηλότερο αυτήν την εποχή …Στήνει Τουρκάλες πιλότους των f-16 στα ΜΜΕ της Τουρκίας !

Αν και από ότι ψιθυρίζουν οι οι αναπομείναντες Τούρκοι Πιλότοι δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει το κοπάνημα στο Μιναρέ που συνέβη σε Τουρκάλα Πιλότο των F-16 σε πτήση επιδείξεως κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο …!

Έτσι άρχισαν πάλι τις πτήσεις στο Αιγαίο υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών για την δόξα του Πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου και νεοθωμανού Ερντογάν !

Βέβαια για τον φόβο των Ρωμιών οι Φατμέ δεν πετάνε προς Αιγαίο μεριά αλλά προσπαθούν να περάσουν ανάμεσα στους Μιναρέδες !

Καλά θα κάνουν πάντως να θυμούνται και το κοπάνημα της Τουρκάλας στον Μιναρέ που δεν υπολόγισε σωστά το υψόμετρο και ιδού το αποτέλεσμα !! ( Για δείτε & το video)

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με τις Φατμέ θα μας χτυπήσεις Τσαβούσογλου; Για θυμήσου το «Κοπάνημα στο Μιναρέ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator