Aπόλυτη... υποκρισία

0



Ονόματα δεν θα αναφέρουμε, όποιος ρίξει μια ματιά στα διάφορα sites που χαρακτηρίζονται «αποκαλυπτικά» θα διαπιστώσει ότι το καπάκι από το βόθρο της δημοσιογραφίας έσπασε και βγήκαν έξω τα σκ... ά.

Ο ένας «δημοσιογράφος», πληρωμένο πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένων ανυπόληπτων επιχειρηματιών, χρησιμοποιεί την εφημερίδα του για να χτυπήσει εκείνους που τολμάνε να χτυπάνε τον Τσίπρα. Και μάλιστα χρησιμοποιεί στοιχεία που τα παρέχουν οι βουλευτές της Επιτροπής για τα δάνεια, και στη συνέχεια κρυφά τα εντάσσουν στο πόρισμα που έβγαλαν χωρίς κανείς άλλος να το πάρει χαμπάρι.

Ο άλλος «δημοσιογράφος» που έγινε ζάμπλουτος μέσα σε λίγα χρόνια και ζει πλέον στο εξωτερικό, απαντά με στοιχεία για τον πρώτο, αποκαλύπτοντας το βρόμικο παρελθόν του. Παραβλέποντας ωστόσο το δικό του βρόμικο παρελθόν και παρόν.

Βόρβορος. Σκουπιδαριό και μάλιστα από ανθρώπους οι οποίοι έχουν τόσο λερωμένο το σπίτι τους που δεν μπορούν να σταθούν πουθενά.

Μιλάνε για εκατομμύρια από μισθούς, από ακριβοπληρωμένες παραγωγές, από δάνεια. Μιλάνε για σκάφη αναψυχής, για σπιταρόνες, για τρυφηλή ζωή. Μιλάνε για εφημερίδες που δημιουργήθηκαν από το μηδέν, με θαλασσοδάνεια ή με περίεργες χρηματοδοτήσεις από επιχειρηματίας.

Και όλοι αυτοί δεν ντρέπονται να μιλάνε μπροστά στον ελληνικό λαό για πακτωλούς. Και που στη δημοσιογραφία που υποτίθεται υπηρετεί την αλήθεια.

Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής. Επί 9 μήνες πλακώθηκαν τόσοι βουλευτές για να βγει ένα πόρισμα που ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ για να πει ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, αν και δεν έχει αποδείξεις και ονόματα. Η ΝΔ για να πει ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες αν και ξέρουμε όλοι ότι στα ΜΜΕ γίνεται χαμός. Πράγματι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Όλοι γνωρίζουμε για το πάρτι που γίνεται. Γνωρίζουμε για εφοπλιστές και επιχειρηματίες που ξεπλένουν τρελό χρήμα μέσα από εφημερίδες. Ξέρουμε για ανυπόληπτους δημοσιογράφους που ξαφνικά απέκτησαν περιουσία, σπιταρόνες στα βόρεια προάστια και μπράβους για να τους φυλάνε.

Ξέρουμε για τις βαλίτσες ή τις μαύρες σακούλες με χρήμα που πηγαινοέρχονται σε χώρες του εξωτερικού. Και για τις off shore πίσω από τις οποίες κρύβονται μπαταχτσήδες εκδότες που χρωστάνε σε τράπεζες, εφορία και εργαζόμενους αλλά ζουν πλούσια γιατί έχουν κάνει τις καβάτζες τους.

Όλα αυτά τα γνωρίζουμε, δεν μας ξεγελούν οι πονηρές φάτσες τους και οι «ομολογίες» τους ότι δουλεύουν σκληρά κι έτσι βγάζουν λεφτά.

Φτάνει πια με την υποκρισία τους, και αυτών που το παίζουν... υπηρέτες της δημοσιογραφίας αλλά και των πολιτικών που κάνουν πως δε βλέπουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Aπόλυτη... υποκρισία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator