Σόιμπλε: «Είμαι πολύ γενναιόδωρος - Το 60% να εφαρμόσει ο Τσίπρας θα είναι πρόοδος»

0



Τις κατηγορίες που του προσάπτουν σχεδόν… άπαντες ότι είναι πολύ σκληρός έναντι της ελληνικής κυβέρνησης απορρίπτει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όπως γράφει το Spiegel Online επικαλούμενο το πρακτορείο Reuters.

Ειδικότερα, σε εκδήλωση στο Ζαρμπρίκεν o κ. Σόιμπλε επέρριψε στην Αθήνα ελλιπή διάθεση για συνεργασία. «Είμαι πολύ γενναιόδωρος», δήλωσε ο υπ. Οικονομικών προσθέτοντας ότι «για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του ευρώ πρέπει να τηρηθούν οι υπάρχουσες συμφωνίες».

«Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας εφαρμόσει το 60% από αυτά που υπέγραψε τότε η Ελλάδα θα σημειώσει πρόοδο. Δεν αποτελεί ισχυρογνωμοσύνη να επιμένει κανείς στην τήρηση συμφωνιών και κανόνων», υπογράμμισε ο Β. Σόιμπλε.

Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει, σε ομιλία του σε συνέδριο επιχειρηματιών στη Γερμανία ότι «εάν η Ελλάδα επανειλημμένα δεν κάνει αυτό που έχει δεσμευτεί, αυτό σταδιακά δεν θα λειτουργήσει».

Εξάλλου, σε χθεσινές δηλώσεις του ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ επέρριψε ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) για τα προβλήματα της Ευρωζώνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Την ΕΚΤ πρέπει να κατηγορήσουμε για τα προβλήματά μας».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σόιμπλε: «Είμαι πολύ γενναιόδωρος - Το 60% να εφαρμόσει ο Τσίπρας θα είναι πρόοδος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator