Ψυχρός και αμετανόητος Κορκονέας: Δε θα ζητήσω συγγνώμη από κανένα 15χρονο

0



Έμεινε χωρίς υπεράσπιση ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγόροπουλο.

Ίχνος μετάνοιας ή μεταμέλειας δεν φαίνεται να αισθάνεται ο ειδικός φρουρός που αφαίρεσε τη ζωή του μαθητή, ετών 15, Αλέξη Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια το Δεκέμβριο του 2008. Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, δήλωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν 15χρονο και μάλιστα αντιεξουσιαστή. Αυτή η προκλητική και ψυχρή δήλωση του Κορκονέα έγινε η αιτία να αποχωρήσουν δηλώνοντας παραίτηση οι συνήγοροι του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας και Βάσω Πανταζή.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του Κορκονέα εξήγησε στο δικαστήριο τους λόγους της παραίτησης. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, στις 23/12/2016 «έκπληκτος, στην κυριολεξία αποσβολωμένος, άκουσα τον κατηγορούμενο να απαντά στην ερώτηση της κας Προέδρου, για το τι έχει να πει για την υπόθεση αυτή και για την κατηγορία που αντιμετωπίζει, ότι είναι αθώος, ότι δεν την δέχεται, αλλά εκτός αυτού 'ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ'.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψυχρός και αμετανόητος Κορκονέας: Δε θα ζητήσω συγγνώμη από κανένα 15χρονο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator