ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ

0ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ 6.00Μ.Μ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, νέοι και νέες, άνεργοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Τα μνημόνια είναι διαρκείας, είναι όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και απορρέουν από τις αξιώσεις των εργοδοτών για κακοπληρωμένους εργαζόμενους που θα τους στύβουν στη δουλειά για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Κυβέρνηση και κουαρτέτο, δεν διαπραγματεύονται προς όφελος των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων.

Έχουμε πείρα και εμπειρία πλέον, κάθε φορά που «κλείνει» μία «αξιολόγηση», καλούμαστε οι εργαζόμενοι να υποστούμε και άλλες θυσίες για να παγιωθούν τα αιματοβαμμένα «πρωτογενή» πλεονάσματα ώστε οι επιχειρηματικοί όμιλοι να ενισχυθούν με ζεστό χρήμα.

Ό,τι αξίωσαν τα προηγούμενα χρόνια οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγάλοι ιδιοκτήτες των πολυκαταστημάτων και των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, έγιναν μνημόνια που περιέχουν τις ¨αξιολογήσεις¨.

"Αξιολόγηση" εφαρμόζουν οι εργοδότες που έχουν απλήρωτους εργαζόμενους.

"Αξιολόγηση" εφαρμόζουν οι μεγαλοεργοδότες στο εμπόριο που πείθουν την εργαζόμενη μητέρα ότι είναι «κόστος» για τις επιχειρήσεις.

"Αξιολόγηση" είναι τα "δουλεμπορικά" γραφεία, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, η ανασφάλιστη εργασία.

Οι εκβιασμοί και οι απειλές είναι συνεχείς και από την κυβέρνηση και από την εργοδοσία και από τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας τρομοκρατούν διαρκώς, μέχρι να συμβιβαστούμε και να αποδεχτούμε την βαρβαρότητα ως φυσικό πλέον φαινόμενο.

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα, κάθε άνεργο του κλάδου, κάθε νέο και νέα να μην συμβιβαστεί με την φτώχια και την μίζερη ζωή, να μην είμαστε θεατές στην εξαθλίωση που μας επιβάλλουν.

Το πρώτο βήμα είναι η οργάνωση στο σωματείο μας, για συλλογική δράση, με κριτήριο τα συμφέροντά μας και όχι τα κέρδη των αφεντικών, γυρίζοντας την πλάτη στους συμβιβασμένους συνδικαλιστές που θέλουν ανοργάνωτους τους εργαζόμενους.

Να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας στην εργασία, στην ασφάλιση, στην δημόσια και δωρεάν υγεία, στην δημόσια και δωρεάν παιδεία, στις συντάξεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας,

Αυτά είναι δικαιώματα μας, δεν είναι παροχές και παραχωρήσεις της εργοδοσίας ή της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τις αξιολογήσεις τους, τα παζάρια τους, την «κανονικότητά τους».

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 6.00μ.μ.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                   Η γραμματέας
Φρόσω Τσαρμπού         Ρεγγίνα Αντωνέλου
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator