Πρόκληση Ράμα: Ο Αλή Πασάς, εμπνευστής της Επανάστασης του 1821

0Σε ακόμα μία προκλητική ενέργεια από τις συχνές του τελευταία, ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε. Ράμα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτηση στην οποία παρουσιάζει τον Αλή Πασά εμπνευστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821!

Η νέα πρόκληση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 195 χρόνων από τον θάνατο του Αλή Πασά, για τον οποίο έγραψε «ύμνους» στο facebook, σημειώνοντας ότι ήταν ιδιοφυΐα και ότι η Ελληνική Επανάσταση ήταν εμπνευσμένη από αυτόν!!! Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ως πρωθυπουργός ο Ράμα θα έπρεπε να έχει συμβούλους -όχι ανιστόρητους σαν τον ίδιο- να του εξηγήσουν ότι η Ελληνική Επανάσταση ήταν «όνειρο» των υποδούλων αρκετά χρόνια προτού εδραιωθεί με επιτυχία, ενώ πολλές εξεγέρσεις πριν από το 1821 πνίγηκαν στο αίμα από τους Οθωμανούς.
Η ανάρτηση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης και περιελάμβανε φωτογραφία του Αλή Πασά (φόντο) και μπροστά του επεξεργασμένος με photoshop ο Εντι Ράμα (!)

Αμέσως τροφοδότησε εκτενή πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, σε έγκυρες αλβανικές ιστοσελίδες, και στην Ελλάδα με τα ανάλογα σχόλια για τον μεγαλοϊδεάτη Αλβανό πρωθυπουργό. Ο Eντi Ράμα συνεχίζει το ανθελληνικό του παραλήρημα, εν όψει των αλβανικών εκλογών του Ιουνίου, στις οποίες η ελληνική μειονότητα μέσω των κομμάτων ΚΕΑΔ και ΜΕΓΚΑ διεκδικεί σημαντικότερη παρουσία στο Κοινοβούλιο στα Τίρανα!

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόκληση Ράμα: Ο Αλή Πασάς, εμπνευστής της Επανάστασης του 1821"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator