ΚΙΑΤΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολυμπία οδός vs Π.Ε.Ο.

0



Ολυμπία οδός, τμήμα Κιάτο Κόρινθος, ώρα 07:40 σήμερα. Κανονική κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
Δευτερόλεπτα πριν έχουν περάσει τρία οχήματα καθαρισμού στη σειρά και απ'ότι φαίνεται οι εργαζόμενοι του ΙΔΙΩΤΗ διαχειριστή έκαναν αυτό που έπρεπε από το προηγούμενο βράδυ.

Την ίδια ώρα στην παλαιά εθνική στο ίδιο τμήμα η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία και μόνο με αλυσίδες διότι ο διαχειριστής, το δημόσιο δηλαδή, έπαιρνε χθες βράδυ τηλέφωνο στο καφενείο τον μπάρμπα Μήτσο με την τσάπα από το Κατσιχώρι για να πάει το πρωί να ανοίξει το δρόμο αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα το κονιάκ του και δεν πήγαινε στο τηλέφωνο... μετά ένας γνωστός που δουλεύει στην περιφέρεια και ήξερε τον κυρ Τάσο από το διπλανό χωριό που έχει τρακτέρ, πρότεινε στον περιφερειάρχη να έρθει αυτός αλλά όταν τον ειδοποίησαν ο κυρ Τάσος δεν ερχόταν γιατί του χρωστάνε ακόμα τα περσινά και είναι πιο πιθανό να διασπάσουν το μποζόνιο παρά να πληρωθεί ο κυρ Τάσος δηλαδή και λοιπά...!!!
Καταλάβατε τι θέλω να πω... άντε καλημέρα και ένα μεγάλο respect σε όλους όσους εργάζονται στο άνοιγμα των δρόμων.


Ολυμπία οδός, τμήμα Κιάτο Κόρινθος, ώρα 07:40 σήμερα. Κανονική κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
Δευτερόλεπτα πριν έχουν π...
Δημοσιεύτηκε από Kostas Anagnostopoulos στις Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολυμπία οδός vs Π.Ε.Ο."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator