Ανήκουστο: Άντρας της Αντιτρομοκρατικής έβγαζε selfie λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούπα (BINTEO)

0



Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου λίγο αφού άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν εισβάλει και συλλάβει την 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεργό της Πόλας Ρούπα και στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, σε διαμέρισμα όπου έμενε στον Άγιο Δημήτριο.

Στο video φαίνεται άνδρας της Αντιτρομοκρατικής με την ειδική λευκή στολή να βγάζει selfies με το κινητό του. Αυτό είναι το ένα κομμάτι του video που ερευνά η Αντιτρομοκρατική.

Το δεύτερο και εκείνο που «πονοκεφαλιάζει» περισσότερο τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι το ποιος έχει τραβήξει το video. Είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος που καταγράφει τα πάντα βρίσκεται σε σπίτι σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα της 25χρονης. Και καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.

«Η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ενώ το 6χρονο παιδί της Π. Ρούπα βρίσκεται από κράτηση» είναι η φράση που αναφέρεται πάνω στο video, το οποίο έχει ανέβει στο youtube με τον τίτλο «αντιτρομοκρατική εν δράσει».

Για το «ποιος» ανέβασε το video κάνει έρευνες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ οι προσπάθειες της Αντιτρομοκρατικής να «κατεβάσει» το video έχουν αποδειχθεί άκαρπες, αφού είναι κλειδωμένο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πηγή: newsit.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανήκουστο: Άντρας της Αντιτρομοκρατικής έβγαζε selfie λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούπα (BINTEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator