Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγώνων δρόμου Running

0Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγώνων δρόμου Running. Το τμήμα θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους πλήρη προπονητική προετοιμασία για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου όλων των αποστάσεων. Την προπόνηση των αθλητών και την συμβουλευτική υποστήριξη θα κάνουν οι κκ. Ιωάννης Κακούρος γυμναστής ΤΕΕΦΑ με ειδικότητα στίβου και ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων του ομίλου Γιώργος Καλαπόδης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη 18:00 – 20:00 και Σαββάτο 10:00- 12:00 στο Θώδειο στάδιο (έναρξη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017).

Πληροφορίες:

Ιωάννης Κακούρος 6944837178
Γιώργος Καλαπόδης 6956045184
Βούλα Παχατουρίδου 6944850422
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγώνων δρόμου Running"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator