Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας τέθηκε η παράσταση «Πέτρος και Λύκος» του kaloy's Quintet!

0



Το kaloy's Quintet του Καλογεροπούλειου ιδρύματος από τον Οκτώβριο του 2016 παρουσιάζει, σε συνεργασία με έναν ηθοποιό - αφηγητή, το έργο «Πέτρος και Λύκος» του Sergey Prokofiev. Πρόκειται για μια μουσική διαδραστική παράσταση που απευθύνεται σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Από τον Ιανουάριο του 2017, αναγνωριζόμενη για την παιδαγωγική της επάρκεια, τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλoπούλου.

Η παράσταση συστήνεται από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και φιλοδοξεί, με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, να ταξιδέψει την κλασσική μουσική σε ολόκληρο το νομό αλλά και ευρύτερα.
Για τον προγραμματισμό παραστάσεων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα 2741022385 και 6948574703. 
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας τέθηκε η παράσταση «Πέτρος και Λύκος» του kaloy's Quintet!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator