Συνεργασία Ι. Μητρόπολης Κορίνθου με τον σύλλογο φροντίδας ανοϊκών ασθενών «Η Πανάκεια»

0



Ο συγκεκριμένος σύλλογος αποτελείται από επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας και υποστηρίζει την έρευνα σχετικά με τις αιτίες, την βελτίωση, την διάγνωση, την θεραπεία και την φροντίδα για την νόσο ALZHEIMER και άλλων συναφών διαταραχών, όπως η νόσος PICK, η νόσος CREUTZFELDT – JACOB, οι άνοιες του μετωπιαίου λοβού, η άνοια με σωμάτια LEWY, η αγγειακή άνοια κ.α., προθυμοποιήθηκε μέσω της Προέδρου του κ.Ελένης Ρέκκα, να παράσχει δωρεάν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες του στους Κορινθίους.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, εκτός από την ενημέρωση του Κορινθιακού κοινού σχετικά με την άνοια, που παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση στις μέρες μας, πραγματοποιήθηκε ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ, ενημέρωση και παροχή οδηγιών σχετικά με την νόσο ALZHEIMER και άλλων συναφών διαταραχών στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η κίνηση αυτή αποτέλεσε την απαρχή μόνο αυτής της νέας συνεργασίας με τον Σύλλογο Φροντίδας Ατόμων με Άνοια «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ» και θα υπάρξει και συνέχεια, η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κορίνθιοι στην ιδιαιτέρως χρήσιμη αυτή δράση.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεργασία Ι. Μητρόπολης Κορίνθου με τον σύλλογο φροντίδας ανοϊκών ασθενών «Η Πανάκεια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator