ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έκθετοι οι αλλαλάζοντες μπαρουφολόγοι για τα κλειστά σχολεία στο Δήμο

0Απόλυτη δικαίωση για το Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό που προνόησε και "έκλεισε" τα σχολεία του Δήμου εν όψει του χιονιά.
Η ιστορικών διαστάσεων κακοκαιρία με χιονοπτώσεις σε όλο το Δήμο αλλά και στο κέντρο της πόλης δικαιώνει απόλυτα την απόφασή του και παράλληλα εκθέτει τους αλλαλάζοντες μπαρουφολόγους αλλά και τους πρόθυμους της Κορινθιακής δημοσιογραφίλας.
Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα είναι κλειστά όλα τα σχολεία της Κορινθίας αλλά και πάρα πολλά σε όλη την Ελλάδα.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έκθετοι οι αλλαλάζοντες μπαρουφολόγοι για τα κλειστά σχολεία στο Δήμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator