ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Τα πρώτα πέντε σημαντικά έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα

0Τα πρώτα πέντε σημαντικά έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο σύνολο του δήμου Βέλου – Βόχας, δημοπρατήθηκαν μέσα στον Ιανουάριο, ενώ από τις εκπτώσεις τους κατάφερε ο δήμος να εξοικονομήσει το ποσό των 195.000 € περίπου.

Ποσό που όπως τονίζει ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, θα χρηματοδοτήσει νέα, ακόμα περισσότερα έργα, τα οποία θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα με την αναμόρφωσή του. Όπως νέα έργα θα χρηματοδοτηθούν και από άλλες εκπτώσεις που ο δήμος εκτιμά πως θα υπάρξουν στις επόμενες δημοπρατήσεις έργων που θα ακολουθήσουν το 2017.

Όσον αφορά τώρα τα έργα που δημοπρατήθηκαν μέσα στον πρώτο μήνα του 2017, είναι τα εξής:
  • Στις 12 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκαν έργα σχολικών κτηρίων στην δημοτική ενότητα Βέλου, προϋπολογισμού 12.600 €. €. Η έκπτωση που δόθηκε είναι 55%, οπότε το κόστος του έργου είναι 5.670 €. 
  • Στις 17 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκαν οι συνδέσεις με το αποχετευτικό Βέλου, προϋπολογισμού 40.000 €. Η έκπτωση που δόθηκε είναι 50%, οπότε το κόστος του έργου είναι 20.000 €. 
  • Στις 19 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκαν έργα σχολικών κτηρίων στην δημοτική ενότητα Βόχας, προϋπολογισμού 12.600 €. €. Η έκπτωση που δόθηκε είναι 14%, οπότε το κόστος του έργου είναι 10.836 €. 
  • Στις 24 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκαν έργα δημοτικής οδοποιίας στο σύνολο του δήμου, προϋπολογισμού 201.826 €. €. Η έκπτωση που δόθηκε είναι 57%, οπότε το κόστος του έργου είναι 86.785 €. 
  • Στις 26 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο του δήμου, προϋπολογισμού 100.000 €. €. Η έκπτωση που δόθηκε είναι 52%, οπότε το κόστος του έργου είναι 48.000 €. 
Είναι οι τελευταίες δημοπρατήσεις έργων συνεχιζόμενων από το τεχνικό πρόγραμμα του 2016. Ο δήμαρχος κ. Παπακυριάκος τόνισε ακόμα ότι στο τεχνικό πρόγραμμα του 2017, τα έργα που περιλαμβάνονται σε αυτό και άλλα που θα προκύψουν από τις εκπτώσεις των δημοπρασιών, θα στοχεύει φέτος σε έργα δημοτικής οδοποιίας, στο σύνολο φυσικά του δήμου.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Τα πρώτα πέντε σημαντικά έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator