ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα»

0
Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων, την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 10:00.

Κορυφαίοι ομιλητές με πλούσια εξειδίκευση θα αναλύσουν τα τελευταία δεδομένα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για τις Ηπατίτιδες, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στην προσέγγιση των ασθενών, καθώς και όλες τις σύγχρονες εξελίξεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οξείας και Χρόνιας Ηπατίτιδας. Επίσης, θα αναφερθούν στα μέσα πρόληψης αλλά και στις επιπλοκές της Χρόνιας Ηπατίτιδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστεί ειδικό σχέδιο ελέγχου εμφάνισης συχνότητας επιπολασμού της Ηπατίτιδας στον πληθυσμό του νομού Κορινθίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του Δήμου Κορινθίας, του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της MSD, του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Medi Center και της Μαγνητικής – Αξονικής Τομογραφίας Πελοποννήσου.

Παράλληλα με τις ομιλίες των ιατρών, η υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Κορίνθου, από τις 10:00-13:00. Οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να επισκεφθούν την Κινητή Ιατρική Μονάδα, και κατόπιν αξιολόγησης να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις αιματολογικού ηπατολογικού ελέγχου για την Ηπατίτιδα Β και C.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator