Αποχωρεί από τη ΝΔ με «καρφάρες» πρώην βουλευτίνα! «Ήθελα τη ΝΔ απαλλαγμένη από παραμάγαζα και ‘’Γκρούεζες’’»

0Με σοβαρές «αιχμές» για τον τρόπο λειτουργίας και την πολιτική που ακολουθεί η «γαλάζια» παράταξη αποχωρεί η πρώην βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη- Σόδη.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε μέρα που περνάει, η ΝΔ χάνει τον ιδεολογικό προσανατολισμό της και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις της», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναφέρει επίσης πως «θα ήθελα τη Ν.Δ πραγματικά ανανεωμένη, απαλλαγμένη από παραμάγαζα και «Γκρούεζες» παλαιοκομματικού τύπου. Την ώρα που το πλοίο της Ελλάδας μου βουλιάζει , δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω να υπερασπίζομαι κάτι που δεν πιστεύω πλέον».


Ολόκληρη η επιστολή:

«Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από τη Νέα Δημοκρατία.

Είμαι μέλος αυτής της παράταξης 35 χρόνια και μου δόθηκε η δυνατότητα να εκπροσωπήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Χίο, στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με μοναδικό γνώμονα το τοπικό και εθνικό συμφέρον.

Η χώρα μας διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο και οι συμπολίτες μου βρίσκονται σε απόγνωση. Αντιλαμβάνομαι όμως, ότι κάθε μέρα που περνάει, η Ν.Δ χάνει τον ιδεολογικό προσανατολισμό της και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις της.

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πρώτη στις επόμενες εκλογές και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου, θα παρέμενε με …ιδιοτελή κριτήρια. Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!!!!

Η «συμφωνία αλήθειας» με τη συνείδησή μου, ξεπερνά τη συμφωνία αναλήθειας που παρουσιάζει και που στην παρούσα κατάσταση δεν δίνει λύση στο πρόβλημα της πατρίδας μου.

Θα ήθελα τη Ν.Δ πραγματικά ανανεωμένη, απαλλαγμένη από παραμάγαζα και «Γκρούεζες» παλαιοκομματικού τύπου.

Την ώρα που το πλοίο της Ελλάδας μου βουλιάζει , δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω να υπερασπίζομαι κάτι που δεν πιστεύω πλέον.

Σήμερα παραιτούμαι από το κόμμα, παραμένω όμως πολιτικά ενεργή.

Η πολιτική για μένα είναι διάθεση για προσφορά και θέληση για δημιουργία με στόχο το κοινό συμφέρον.

Είμαι περήφανη που δεν πάτησα σε άλλους για να ανέβω και αυτή είναι η δικιά μου μεγάλη νίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της πατρίδας μου και των συνανθρώπων μου.

Αθήνα 20/01/2017

Μαρία Σταυρινούδη

π.Βουλευτής Χίου».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποχωρεί από τη ΝΔ με «καρφάρες» πρώην βουλευτίνα! «Ήθελα τη ΝΔ απαλλαγμένη από παραμάγαζα και ‘’Γκρούεζες’’»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator