Απίστευτη παραδοχή Λεβέντη: «Θα ξεχρεώνω το δάνειό μου μέχρι το 2043! Δίνω 700 ευρώ το μήνα»

0Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα οικονομικά του.

Πώς στηρίζατε οικονομικά τις προσπάθειες τόσων χρόνων;

Είχα ένα γραφείο ως πολιτικός μηχανικός. Ότι έβγαζα από εκεί, το έβαζα στην πολιτική. Όλη η οικογένειά μου στερήθηκε πολλά για να μπορούμε να θέτουμε υποψηφιότητα σε κάθε εκλογικό αγώνα. Στερήθηκα τα πάντα για την πολιτική. Διακοπές δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου. Μου λέει προχθές η σύζυγός μου: «Όταν περάσουν οι επόμενες εκλογές, να πάμε, ρε Βασίλη, σε ένα νησί». Στη Νάξο πηγαίναμε μόνο για μία – δύο μέρες στο σπίτι συγγενών μας και ύστερα φεύγαμε γιατί πάντα είχα την αγωνία μήπως γίνουν εκλογές και δεν έχω τα λεφτά να κατέβω. Μέχρι και από συγγενείς δανείστηκα κάποιες φορές για να κατέβω στην πολιτική. Έλεγα: «Δώσε μου 20.000 ευρώ για τα παράβολα κλπ». Κάθε φορά οι εκλογές ήταν για μένα εφιάλτης. Τελείωναν οι εκλογές και εγώ χρωστούσα στους τυπογράφους. Στα 65 μου χρόνια σήμερα έχω δώσει όλη μου τη ζωή για την Ελλάδα και την πολιτική.

Ανήκετε στους φτωχούς της Βουλής;

Στην ηλικία μου, έχω στην τράπεζα 40.000 ευρώ. Και έχω αγοράσει με δάνειο ένα σπίτι το οποίο θα ξεχρεώνω μέχρι το 2043, δίνοντας 700 ευρώ το μήνα. Και στο οποίο δάνειο –επειδή το 2043 θα είμαι στα 95 και μπορεί να έχω πεθάνει- έβαλαν και το γιο μου εγγυητή. Ακούτε;
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτη παραδοχή Λεβέντη: «Θα ξεχρεώνω το δάνειό μου μέχρι το 2043! Δίνω 700 ευρώ το μήνα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator