«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άδωνις κατά του Πετρόπουλου της ΑΥΓΗΣ! «Κατακάθι της δημοσιογραφίας» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ένας έξαλλος Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην τηλεόραση του “Epsilon” και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τον δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ Ανδρέα Πετρόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις με τον ΔΟΛ και την ανάληψη των καθηκόντων σε θέση-«κλειδί» του μέχρι πρότινος επικεφαλής του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «βγήκε από τα ρούχα» του με τον τρόπο που του μίλησε ο δημοσιογράφος, που εκτός των άλλων του απευθύνθηκε στον ενικό και με ύφος, που ο κ. Γεωργιάδης θεώρησε απαξιωτικό και απαράδεκτο με αποτέλεσμα να «απασφαλίσει»!

«Θα μου μιλήσει εμένα έτσι ο Πετρόπουλος, ποιος είναι ο κύριος, ένα κατακάθι της δημοσιογραφίας, δεν είμαι κανένα παιδάκι να μου μιλάει στον ενικό, απαιτώ σεβασμό, εγώ σας μιλάω στον πληθυντικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα έψεξε και τον Ν. Ευαγγελάτο, που δεν παρενέβη για να «επαναφέρει στην τάξη» τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ.

Μάλιστα, ο Ανδ. Πετρόπουλος κατά τη διάρκεια του «ξεσπάσματος» του Άδ. Γεωργιάδη δεν άρθρωσε κουβέντα!

Εξάλλου, ο εκνευερισμός του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν διάχυτος και στη συνέχεια, αφού επισήμανε επίσης πως «αυτό που έγινε με τον Μουλόπουλο σοκάρει τον κάθε εχέφρονα Έλληνα, τι ακριβώς θα κάνει ο κ. Μουλόπουλος…;».

Σε εκείνο το σημείο πήγε να παρέμβει ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, με τον Αδ. Γεωργιάδη να του λέει: «Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας κύριε. Έχετε γίνει ρεζίλι των σκυλιών, σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει…».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άδωνις κατά του Πετρόπουλου της ΑΥΓΗΣ! «Κατακάθι της δημοσιογραφίας» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator