Με γραβάτα εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ !!!

0Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκονται στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Παππάς, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.

Στο συγκεκριμένο δείπνο ο κ. Παππάς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ελληνοαμερικανούς μέλη της κυβέρνησης Τραμπ για τη χώρα μας και επέλεξε μάλιστα για πρώτη φορά για πρώτη φορά γραβάτα.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με γραβάτα εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator