Τραγωδία στην Πάτρα: 22χρονος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

0


Ένας φοιτητής αυτοκτόνησε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του στο κέντρο της πόλης. Την αστυνομία κάλεσε γείτονάς του


Νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, στο κέντρο της Πάτρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 22χρονος φοιτητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικος πολυκατοικίας είδε πως κάτι συνέβαινε με νεαρό άτομο που βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου γειτονικής πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί και πυροσβέστες και όπως διαπίστωσαν ο 22χρονος ήταν νεκρός.

Μέσα στο διαμέρισμα δεν υπήρχε άλλο άτομο και ο θάνατος του 22χρονου αποδίδεται σε αυτοχειρία. Είχε χρησιμοποιήσει τη ζώνη του, την οποία είχε δέσει σε σίδερο της τέντας του μπαλκονιού.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγωδία στην Πάτρα: 22χρονος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator