Ό, τι να ναι! Η δικηγόρος-σύζυγος Καμμένου λέει πως ο Πετρουλάκης ήθελε να διώξει τους ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση για να μπει ο Θεοδωράκης

0



Στα δικαστήρια οδήγησε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τον δημοφιλή γελοιογράφο και αρθρογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη με αφορμή το κείμενο του τελευταίου προ διετίας στο protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος: έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

Η αγωγή στρέφεται και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη. Το αρχικό ποσό που αναγράφεται στην αγωγή ως αποζημίωση ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο κατά την έναρξη της συζήτησης κατέβηκε στις 100.000 ευρώ.

Ως μάρτυρας από την πλευρά του Π.Καμμενου κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ο οποίος υποστήριξε ότι «τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στο πρόσωπο του Υπουργού Άμυνας είναι ψευδή, ενώ περιλαμβάνονται συκοφαντικές και εξοντωτικές αναφορές».

Από την πλευρά των εναγομένων κατέθεσε ο πρώην Υπουργός και Καθηγητής Νομικής Μιχάλης Σταθόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «σατιρικές και χιουμοριστικές εκφράσεις που καλύπτονται από την ελευθερία έκφρασης στοχασμών», τονίζοντας ότι «η κοινωνία θέλει να ασκείται κριτική για δημόσια πρόσωπα» και ότι «ο κ.Καμμένος δεν έχει υποστεί καμία βλάβη, καθώς εξακολουθεί να είναι Υπ.Άμυνας και να έχει πολιτική ισχύ».

Ο γνωστός σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «τέτοιου είδους αγωγές έχουν στόχο να πλήξουν την ελευθερία του Τύπου, και ότι και ότι στόχος του άρθρου του ήταν να καταδειχθεί το υβριδικό σχήμα, η τερατογένεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Από την πλευρά της η δικηγόρος του Υπουργού Άμυνας, Έλενα Τζούλη δήλωσε ότι «ο μάρτυρας του Protagon, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ανδρέα Πετρουλάκη ομολόγησε ότι στόχος των άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών ήταν να ασκηθούν πιέσεις ώστε να φύγει από την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος και να μπει ο Σταύρος Θεοδωράκης»

Τον τελικό λόγο θα τον έχει το Πολυμελές Πρωτοδικείο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ό, τι να ναι! Η δικηγόρος-σύζυγος Καμμένου λέει πως ο Πετρουλάκης ήθελε να διώξει τους ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση για να μπει ο Θεοδωράκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator