Κορινθίων Έργα: Το χρονικό της δράσης « Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά» - ΒΙΝΤΕΟ

0Ολοκληρώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2016 ο πρώτος κύκλος της δράσης «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά», μια πρωτοβουλία της Rap Media η οποία έτυχε όχι μόνο της στήριξης της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου αλλά και της πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, των επιχειρηματιών και των πολιτών ,η ανταπόκριση των οποίων ήταν συγκινητική. Η εκπομπή «Κορινθίων Έργα» παρουσιάζει το χρονικό της δράσης από την γέννηση της ιδέας και την αποδοχή της από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο , την εξέλιξή της το διάστημα 7-30 Δεκεμβρίου , έως και την περαίωσή του πρώτου κύκλου της και ανακούφιση 700 και πλέον οικογενειών του νομού Κορινθίας οι οποίες πάσχουν και τις οποίες στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου μέσα από τη δομή της Θεοπροσφοράς.

Η εκπομπή είναι από σήμερα διαθέσιμη στο webtv της Rapmedia, www.rapmedia/tv


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορινθίων Έργα: Το χρονικό της δράσης « Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator