Αθλιότητα του Ant1 σχετικά με την αποκάλυψη για το "μαιμού" μετάλλιο του Σώρρα

0Έψαχνε όλη τη νύχτα ο καψερός ο ιδρυτής των Ελληνικά hoaxes να βρει στοιχεία να αποδείξει ότι το μετάλλιο του Σώρρα, που παρουσίασε στην εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, ήταν μαϊμού. Και τα βρήκε! "Είσαι σίγουρος;" του λέω το πρωί. "Απόλυτα" μου λέει. "Τότε όρμα!"
Εν τω μεταξύ έρχεται σε επαφή με τον Αντένα που υπόσχεται να παρουσιάσει την δουλειά του στο κεντρικό δελτίο, υπό την προϋπόθεση να μην βγειτο θέμα από την ιστοσελίδα των "Ελληνικών Hoaxes" πριν τις ειδήσεις. Η συμφωνία κλείνεται, δίνονται ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν την απάτη του Σώρρα, και περιμένουμε να δούμε το θέμα στο δελτίο του Αντένα όπου θα παρουσιάσει την έρευνα του καψερού ερευνητή.
Και αντί αυτού είδαμε να παρουσιάζουν το θέμα ως δικό ΤΟΥΣ.
Ντροπή! Τίποτα άλλο.

Δημήτρης Αλικάκος

Έψαχνε όλη τη νύχτα ο καψερός ο ιδρυτής των Ελληνικά hoaxes να βρει στοιχεία να αποδείξει ότι το μετάλλιο του Σώρρα, που...
Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Αλικάκος στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αθλιότητα του Ant1 σχετικά με την αποκάλυψη για το "μαιμού" μετάλλιο του Σώρρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator