Για πόσο ακόμα θα αλωνίζουν στα σχολεία οι υπόδικοι ναζί βουλευτές; - ΒΙΝΤΕΟ

0



Έχοντας διανύσει πάνω από 3000 χρόνια πολιτισμού και έχοντας εμπεδώσει έναν αποδεκτό τρόπο συμπεριφοράς του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του, βρισκόμαστε σήμερα στη χώρα μας αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή δυσφήμηση του ανθρώπινου είδους.

Της Αλίκης Χατζή

Μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, εισέβαλαν σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, σπρώχνοντας γονείς και δασκάλους και φωνάζοντας ώστε να μην φοιτήσουν εκεί 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό. Η αστυνομία – λένε αυτόπτες μάρτυρες – παρακολουθούσε αμέτοχη.

Το «ντου» των Ναζί – σε χώρο μάλιστα ανήλικων παιδιών – προσβάλλει όχι μόνο τη Δημοκρατία, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη υπόστασή μας.

Το ότι το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα στέκεται διχασμένο για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτή η ναζιστική οργάνωση που προσβάλλει το ανθρώπινο είδος με τις – πέραν των αποδεκτών ορίων και ανοχών μιας κοινωνίας – φασιστικές συμπεριφορές της, αποτελεί κόλαφο για τη δημοκρατία αλλά και τον βαθύτατα κομματικό τρόπο αντιμετώπισης των εντόνων πολιτικών προβλημάτων (ενώ καμιά ιδεολογική διαφορά δεν θα έπρεπε να προταθεί ως πρόσχημα μη συμμετοχής σε ένα κοινό μέτωπο).

Για άλλη μια φορά, το πολιτικό σύστημα καλείται αγωνιωδώς να υποστηρίξει τη συντριπτική υπερκομματική πλειονότητα του λαού και αποδεικνύεται εγκληματικά ανίκανο να ξεπεράσει τις κομματικές του αγκυλώσεις…

Επίσης, μια ακόμα σοβαρή παράμετρος είναι και η πλημμελής έως ανεκτική αντιμετώπιση των Ελλήνων ναζιστών – τραμπούκων από την Ελληνική Αστυνομία και την πολιτική της ηγεσία. Έχοντας ένα βεβαρυμμένο παρελθόν λόγω της διαπλοκής της με το ελληνικό παρακράτος, είναι έγκλημα να υποπέσει η Αστυνομία στο ίδιο λάθος και να επιβαρύνει εκ νέου την απαξιωτική εντύπωση των πολιτών αυτού του τόπου εις βάρος της.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για πόσο ακόμα θα αλωνίζουν στα σχολεία οι υπόδικοι ναζί βουλευτές; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator