Ελληνικό Δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ! Έστησαν σούβλα με κοψίδια στο υπουργείο Ανάπτυξης εν ώρα υπηρεσίας

0



Θα μπορούσε να είναι η φωτογραφία του προαύλιου χώρου μιας χασποταβέρνας, ωστόσο είναι η εικόνα του ακάλυπτου χώρου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Και όμως οι αθεόφοβοι στο ΥΠΑΑΝ έστησαν ολόκληρη σούβλα με κρέατα και τραπέζια για να φάνε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου εν έτει 2017, εντός του χώρου του υπουργείου εν ώρα υπηρεσίας!

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Παραστατίδης με σχετική του ανάρτηση στο facebook, ανεβάζοντας και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και όπως σχολίασε:

«Η 1η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι από μία οποιαδήποτε χασαποταβέρνα. Όχι ότι δεν είναι κάτι παραμφερές, καθότι αυτά τα τραπέζια έχουν στρωθεί σήμερα εντός του υπουργείου ανάπτυξης!


Η 2η φωτογραφία είναι το πρότζεκτ ανάπτυξης σε πρωτογενές επίπεδο. Κατανομή και ψήσιμο κρεάτων στον αύλειο χώρο του υπουργείου και μεταφορά τους (logistics δηλαδή) στο εθνικό μας τραπέζι.


Η 3η φωτογραφία περιέχει μία ανακοίνωση εντός του υπουργείου που αφορά στη Διοικητική Επιτροπή Σημάτων, η οποία σήμερα ανέβαλε τη συνεδρίασή της λόγω αδυναμίας συγκρότησης της επιτροπής (λογικό, θα τσίκνιζαν οι άνθρωποι).


Κοντινό μου πρόσωπο ταξίδεψε από Θεσνικη σε Αθήνα για αυτή την δικάσιμο. Η ημερομηνία ανάρτησης είναι 17/01! Μέχρι και σήμερα κανείς δε γνώριζε για την αναβολή.

Υ.Γ.: Σε μία σύνθεση φωτογραφιών ολόκληρο το χάλι μας. Από το τσικινισμένο Υπουργείο-χασαποταβέρνα μέχρι και τον τρόπο λειτουργίας του κράτους».


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελληνικό Δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ! Έστησαν σούβλα με κοψίδια στο υπουργείο Ανάπτυξης εν ώρα υπηρεσίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator