Παιδί ΑΜΕΑ «κάνει σκόνη» τον Πολάκη! «Δεν σας αγαπάω, είστε κακός κύριε υπουργέ…»

0



Με ένα γράμμα-«γροθιά στο στομάχι» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ένα παιδί ΑΜΕΑ εκφράζει την αγανάκτησή του για τα προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες που θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

Πρόκειται για μια μικρή μαθήτρια, που με γράμμα της απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη και όπως αναφέρει: «Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν. Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς».

Η Νένα Χρονοπούλου δημοσίευσε στο nena.gr το παρακάτω γράμμα, το οποίο στάλθηκε από τη μικρή στον κ. Πολάκη. Όπως μάλιστα, ενημερώνει η γνωστή ηθοποιός δεν είναι το μοναδικό, καθώς τα παιδιά με την αθωότητα που τα διακρίνει, στις τρυφερές αυτές ηλικίες, δεν μπορούν να αντιληφθούν για πιο λόγο το κράτος δεν στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Ολόκληρο το γράμμα που έστειλε η μικρή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και δημοσιεύει το nena.gr:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παιδί ΑΜΕΑ «κάνει σκόνη» τον Πολάκη! «Δεν σας αγαπάω, είστε κακός κύριε υπουργέ…»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator