ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: "Κανένα θαλασσοδάνειο σε ΜΜΕ, καμία πολιτική ευθύνη" λέει το ΠΑΣΟΚ

0Τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την χρηματοδότηση των κομμάτων και ΜΜΕ έδωσε, το μέλος της Εξεταστικής Εξεταστικής Επιτροπής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο κείμενό του, επισημαίνει την «αυθαίρετη και "ενοχική" απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας να κλείσει "άρον-άρον" των κατάλογο των μαρτύρων αποφεύγοντας δυσάρεστες συναντήσεις και περιστάσεις» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «Η επιτροπή, με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκε, επισήμως και με ψηφοφορία να εκπληρώσει πλήρως την αποστολή της εξετάζοντας όσο το δυνατον περισσότερους μαρτύρους».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτιμά ότι «το "πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ" δεν μπορεί να αποτελεί βάση συνεννόησης» και υποστηρίζει ότι « η πλειοψηφία πέτυχε την αποστολή της να παραδώσει σήμερα στη Βουλή ένα πόρισμα "στρατευμένο" στους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις του Μεγάρου Μαξίμου».

Συμπερασματικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα δάνεια των κομμάτων υποστηρίζει ότι «η τραπεζική δανειοδότηση χρησιμοποιήθηκε ως βασική πηγή εξεύρεσης των αναγκαίων, για όλα τα κόμματα, πόρων για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών» και επιπλέον ότι «το σύνολο των αιτημάτων χορήγησης πιστώσεων που υποβλήθηκαν εκ μέρους των κομμάτων τελούσαν σε συμφωνία με την πάγια τραπεζική πρακτική».

Τέλος, για την δανειοδότηση των ΜΜΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει ότι «το πλέον σημαντικό ποσοτικό συμπέρασμα είναι ότι δεν αποδείχθηκε η επιχειρηματολογία για τα φερόμενα "θαλασσοδάνεια" προς ΜΜΕ» επισημαίνοντας ότι « η σημαντική πλειονότητα των δανείων είναι ενήμερα και παρακολουθούν τα προγράμματα καταβολών έστω και μετά από ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: "Κανένα θαλασσοδάνειο σε ΜΜΕ, καμία πολιτική ευθύνη" λέει το ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator