«Σφαγή» Τσίπρα- Αναστασιάδη! «Εκτός από ψεύτης και συκοφάντης είναι πια και γραφικός»

0



Την απάντηση του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» και δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη προκάλεσαν οι αναφορές-«καρφιά» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τον Θ. Αναστασιάδη και την εφημερίδα του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το Αγροτικό.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας απαντώντας στα όσα τον κατηγόρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε: «Θέλετε να λογαριαστούμε; Γιατί με εγκαλείτε; Τι ακριβώς ζητάτε; Επί 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα (ΔΟΛ) έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου τύπου και με έχει στοχοποιήσει συστηματικά στην πρώτη σελίδα. Επί 1,5 χρόνο έχει μετατραπεί μια σοβαρή εφημερίδα σαν το άλλο αγαπημένο σας φύλλο, του κομιστή, του φίλου σας, του Θέμου Αναστασιάδη».

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας συνέχισε κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά ΝΔ- «Πρώτου Θέματος», αναφέροντας για τον Αναστασιάδη πως μένει με την οικογένειά του στην Ελβετία και έχει αγοράσει σπίτι εκεί.

Οι αναφορές του πρωθυπουργού προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος με κείμενό του στο protothema.gr ανέφερε: «…ας βρει καμία άλλη απ’ τις ‘’κόπυ πάστε’’ βρισιές εις βάρος μου γιατί εκτός από κοινός ψεύτης και συκοφάντης είναι πια και γραφικός. Ψιλοβαριέμαι και να του απαντώ σε πολιτικοδημοσιογραφικό επίπεδο… Αγάπη μόνο!!».

Αναλυτικά το κείμενο του Θέμου Αναστασιάδη στο protothema.gr

«Εκεί που καθόμουν και έβλεπα την συζήτηση στην Βουλή, για το Αγροτικό και τον ΔΟΛ, αντελήφθην για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα, να… μην κρατιέται και να τα βάζει πάλι με μένα! Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του καθώς αποκαλύπτεται παταγωδώς η πρωτοφανής επιχείρηση Διαπλοκής και Ελέγχου των Εφημερίδων, μετά το Βατερλό της T.V.

Για τις συνήθεις πια ύβρεις και συκοφαντίες του εναντίον μου, έχω να σημειώσω τα εξής:

-Για όσα με κατηγορεί επανειλημμένα περί μαύρου χρήματος κλπ, έχω αθωωθεί αμετάκλητα από την ελληνική Δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στις 23-6-2014. Εχω αθωωθεί επίσης αμετάκλητα και για τα περί «κομιστού» και τα συναφή από το Εφετείο Αθηνών την 24-4-2013. Προφανώς οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν τον ενδιαφέρουν. Η οικονομική μου κατάσταση είναι γνωστή απ’ τις φορολογικές μου δηλώσεις, τα πόθεν έσχες και σε όλες τις αρμόδιες αρχές που ελέγχομαι μανιωδώς!

-Δεύτερον, δεν μένω στην Ελβετία, ούτε έχω αγοράσει σπίτι εκεί, βρίσκομαι στο γραφείο μου και εργάζομαι καθημερινά, στο «Πρώτο Θέμα» όπως ίσως έχει πληροφορηθεί, και στον «ΑΝΤ1» όπου σίγουρα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει δύο φορές την εβδομάδα. Ας έλθει και στο γύρισμα να με δει live αν αμφιβάλλει. Θα δει πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες απ’ αυτές που έχει γύρω του. Εδώ είμαι και εδώ θα μείνω αν ματαίως ελπίζει ότι θα με τρομοκρατήσει, για να τα παρατήσω, ή να φύγω όπως κάνει για διάφορα ΜΜΕ. «Δικοί του» διευθυντές ή τοποτηρητές στο «ΘΕΜΑ» δεν μπαίνουν, εκτός τιμής ένεκεν του φίλου μου Νίκου Φίλη που ως γνωστόν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα τα κουλούρια, τις τυρόπιτες και τα θρησκευτικά.

-Τρίτον, στον ιλιγγιώδη ηθικά κατήφορό του ο κ. Τσίπρας ανέμειξε και την οικογένειά μου, τα τρία παιδιά μου, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, και τη σύζυγό μου. Τι τον απασχολούν; Κυνηγάει τώρα και παιδάκια; Συγχαρητήρια κι ακόμα χαμηλότερα!

Του συνιστώ και τον προκαλώ να τα βάλει αν θέλει μόνο με μένα και εάν έχει το θάρρος να παραιτηθεί της ασυλίας του και να πάμε στα Δικαστήρια να αποδείξει αν μπορεί όλα όσα με πρωτοφανές μίσος με κατηγορεί.

Τον πληροφορώ ότι θα αποτύχει, δεν θα καταφέρει να πλήξει ούτε εμένα ούτε το «Πρώτο Θέμα», όσο κι αν προσπαθεί. Αν θέλει να κάνει τον Μαδούρο ας πάει στη Βενεζουέλα. Μια ώρα αρχύτερα.

Υ.Γ.: Τέλος ας βρει καμία άλλη απ’ τις «κόπυ πάστε» βρισιές εις βάρος μου γιατί εκτός από κοινός ψεύτης και συκοφάντης είναι πια και γραφικός. Ψιλοβαριέμαι και να του απαντώ σε πολιτικοδημοσιογραφικό επίπεδο. Σε ανθρώπινο όμως, του εύχομαι ολόψυχα περαστικά, και να το προσέχει γιατί αυτό το πράγμα επιδεινώνεται ξαφνικά. Αφού το είπε κι ο ίδιος, οι εφημερίδες τον πειράζουν στην υγεία, γιατί επιμένει; Αγάπη μόνο!!

Θέμος Αναστασιάδης».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Σφαγή» Τσίπρα- Αναστασιάδη! «Εκτός από ψεύτης και συκοφάντης είναι πια και γραφικός»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator