Υπάρχει κάποιο υπερθετικό συνώνυμο της λέξης θράσος;

0Λοιπόν, ο μπαμπάς του διορίστηκε από τον Σημίτη διοικητής του Αγίου Όρους!

Ο μπαμπάς του χρέωσε επί της διοίκησής του το Μέγαρο Μουσικής κάτι εκατομμύρια ευρώ και έστειλε το λογαριασμό στα μνημόνια. Δηλαδή σε εμάς τους τριτοκοσμικούς.

Ο μπαμπάς του χρέωσε τον #δολ κάτι εκατομμύρια ευρώ και έστειλε τον λογαριασμό στα μνημόνια. Δηλαδή σε εμάς τους τριτοκοσμικούς.

Ο μπαμπάς του έπαιρνε δάνεια εκατομμύρια ευρώ "αέρα" από τις τράπεζες και έστειλε τον λογαριασμό στα μνημόνια. Δηλαδή σε εμάς τους τριτοκοσμικούς.

Ο μπαμπάς του αφήνει επί μήνες απλήρωτους εργαζόμενους σε Μέγκα και ΔΟΛ.

Ο μπαμπάς του διώκεται για κακούργημα για δεκάδες μαύρα αδήλωτα εκατομμύρια.

Ο μπαμπάς του επί 10+ χρόνια δεν κατέθετε πόθεν έσχες γιατί έτσι γούσταρε και κανείς δεν τον έλεγξε και τώρα διώκεται και γι' αυτό

Ο μπαμπάς του τον έκανε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Και ο γιος κρίνει ότι η διαφήμιση της Apple δείχνει την τριτοκοσμικότητα της Ελλάδας. Όλα τα προηγούμενα δείχνουν το μεγαλείο της. Την προκοπή της αριστείας, της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης. Υπάρχει κάποιο υπερθετικό συνώνυμο της λέξης θράσος;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπάρχει κάποιο υπερθετικό συνώνυμο της λέξης θράσος;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator