Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων: Όταν το κρασί συναντά το γλυκό...

0Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων εγκαινιάζει ''γλυκά'' την νέα χρονιά, με μια διαφορετική οινική εκδήλωση την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 στις 21.00, με θέμα ''Όταν το κρασί συναντά το γλυκό''.

Τα γλυκά κρασιά είχαν ανέκαθεν εγκάρδια σχέση με τα επιδόρπια και αποτελούν τον ιδανικό τους συνοδό.

Πέντε υψηλής ποιότητας γλυκά κρασιά, διαφορετικών ποικιλιών, προέλευσης, υφής και στυλ, αναμετρούνται με εκλεκτά επιδόρπια πιάτα (κρέμες, σιροπιαστά, σοκολάτα), επιμελημένα από την ομάδα του ''Γλυκύν Βραστόν'' (Δαμασκηνού 43, Κόρινθος) με στόχο την καλύτερη γευστική ισορροπία και αρμονία.

Μια συναρπαστική γευστική εμπειρία, με εκπλήξεις, που δεν πρέπει να χάσετε!

Τιμή: 10€/ άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες λόγω περιορισμένων θέσεων στο τηλέφωνο 6977451531.

Κάντε κράτηση εδώ!


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων: Όταν το κρασί συναντά το γλυκό..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator