Έκθεση Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου «Οχτώ συν Άπειρο»

0Άπειρο, όπως η φωτογραφία, όπως ακριβώς και οι ματιές.

Οι φωτογράφοι της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου «Οχτώ συν Άπειρο» με περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους και με πάθος για την φωτογραφία παρασύρονται στην δίνη της και το δηλώνουν με μία έκθεση στον πιο φιλόξενο χώρο της πόλης.

Εκθέτουν κομμάτια από την ψυχή τους και τα επικοινωνούν στους θεατές. Και κάπως έτσι θα ξεδιπλωθούν οι κρυμμένες πτυχές όλων, φωτογράφων και επισκεπτών.

Σας περιμένουν με καρδιές και μηχανές ζεσταμένες.»

INFO:

Διοργάνωση: Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου «Οχτώ συν Άπειρο»

Χώρος: Μαρία Δημητριάδη, Αδειμάντου 12, τηλ. 6938043693, 6939459673

Διάρκεια: Εγκαίνια, 30-1-2017 μέχρι 12-2-2017

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-15:00 (εκτός Κυριακής), 17:00-22:00, ενώ από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 μέλη της ομάδας θα είναι παρόντα για ξενάγηση στην έκθεση.

Τα εγκαίνια θα ντύσουν μουσικά οι «Final Act», ώρα έναρξης συναυλίας 20:00
Είσοδος Ελεύθερη
Έσοδα της έκθεσης θα στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκθεση Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου «Οχτώ συν Άπειρο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator