ΕΠΙΣΤΟΛΗ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου

0



ΕΠΙΣΤΟΛΗ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου νόμιμα εκπροσωπούμενου

ΠΡΟΣ
Τους κ .κ γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ
Τον σύλλογο των καθηγητών του σχολείου μας, τα μέλη του οποίου καλούμε να παραστούν με την ιδιότητα του γονέα εφόσον το επιθυμούν.

Αγαπητοί γονείς,
Πληροφορηθήκαμε ότι το Υπουργείο Παιδείας πρόκειται σε συνεργασία με τα Γυμνάσια της χώρας, να υλοποιήσει μια θεματική εβδομάδα ενημέρωσης των μαθητών και των γονιών με τίτλο ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η οποία θα περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες:
1) Διατροφή και ποιότητα ζωής
2) Πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και 
3)Εμφυλες ταυτότητες

Επειδή θεωρούμε ότι τα ανωτέρω θέματα είναι πολύ σημαντικά στη ζωή των παιδιών μας, ιδιαίτερα κατά την εφηβική ηλικία, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ώρα 18:00μμ σε αίθουσα του ισογείου του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μαζί για τα ανωτέρω θέματα και να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η Πρόεδρος                               Η γραμματέας
Ειρήνη Βελιμαχίτη                    Σοφία Μέξη
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΤΟΛΗ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator