«Ξεκατινιάστηκαν» οι άλλοτε κολλητές Ραχήλ- Ζωή! «Εγώ δεν αγόραζα καρέκλες με χαρτζιλίκια των 200.000€»

0



Τα «μαλλιοτραβήγματα» μεταξύ πρώην συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν, αφού φαίνεται πως «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου» και δε λέει να κλείσει!

Μετά τις αποχωρήσεις στελεχών από την Πλεύση Ελευθερίας η επικεφαλής του κόμματος και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση χθες και κατήγγειλε… θεούς και δαίμονες.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην άλλοτε… κολλητή της Ραχήλ Μακρή, για την οποία είπε πως «η Ραχήλ Μακρή με την κατάθεση της διακήρυξης διαχώρισε την πορεία της, εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τι προσδοκά ο καθένας από αυτή την προσπάθεια, και τι προσδοκά για τον εαυτό του. Στην Πλεύση δεν υπάρχουν χορηγοί και νταβατζήδες, δεν μοιάζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα…».

Ε αυτό ήταν! Η Ραχήλ «τα πήρε χοντρά» και «πέταξε» πολύ σκληρά λόγια, που τα έγραψε με ανάρτησή της στο Facebook, κάνοντας λόγο για νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ραχήλ Μακρή στο Facebbok

«Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.

Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το δικό σας που ακριβώς είναι;

Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και οχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ξεκατινιάστηκαν» οι άλλοτε κολλητές Ραχήλ- Ζωή! «Εγώ δεν αγόραζα καρέκλες με χαρτζιλίκια των 200.000€»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator